Яку присадку залити в двигун щоб не їв масло?

З кожним роком автомобільні компанії випускають все більш швидкісні автомобілі, полиці в магазинах наповнюються новими товарами, але, незважаючи на це, залишається актуальним питання: “Як покращити продуктивність транспортного засобу та разом із цим зменшити обсяги використаної олії?”.

Присадка в двигун — найкращий варіант для вирішення проблем із продуктивністю. Оскільки реметалізм має густу консистенцію, то він здатний покращити продуктивність і вберегти автомобіль від незапланованого візиту на СТО. Присадка займає вагоме місце не тільки як самостійна позиція, але також як складова більшості масел, незважаючи на те, що існує відсоток автомобілістів, які проти використання даного продукту. Для мінімізування сумнівів у тому, чи варто використовувати реметалізм, ми підготували детальний огляд характеристик та застосовності його в житті.

Функціональним завданням присадки вважається: обволікання стінок деталей та формування середовища, стійкого до постійних механічних впливів. Наявність невеликих тріщин, сколів і подряпин є перешкодою для функціонування кошти, лише навпаки, присадка здатна з легкістю згладити їх, а водночас, зменшити швидкість зносу внутрішніх механізмів. Другим завданням залишається очищення двигуна від скупчень пилу, бруду, а також зниження кількості диму.

Ступінь ефективності використання продукту може змінюватись в залежності від рівня зносу основного механізму. Так, для власників автомобілів з бензиновим, дизельним двигуном, що працює на зрідженому газі, варто звернути увагу на присадку Resurs Universal. Основні компоненти продукту – мідь, срібло, олово. Активні компоненти створюють захисний шар внутрішніх стінках вузлів. Рідина при підвищенні температури заповнює пористі структури, усуваючи дефекти та покращуючи загальну продуктивність автомобіля. Результати внутрішніх випробувань компанії підтверджують підвищення зносостійкості деталей у 4 рази лише з одного застосування засобу.

Регулярне використання рідини допоможе вирішити хвилюючу проблему автомобілістів - збільшити працездатність двигуна при зменшенні кількості використаного масла. Так присадка в двигун RESURS Next є найновішим реметалізант, який відновлює дизельні, а також бензинові двигуни без розбору. Довготривало відновлення внутрішніх механізмів створюється за рахунок мікрочастинок з яких власне і складається продукт. Попри широкий асортимент присадок, головною відмінністю RESURS Next залишається тривалий термін дії і майже повна відсутність осідань.

Для підтвердження корисних властивостей присадок і розвіювання всіх сумнівів варто сказати, що двигуни, що працюють на маслі, швидше стають непридатними до використання. Сучасні механізми неймовірно чутливі, які ремонт чи очищення від опадів залишається дорогим. Продовжити термін експлуатації двигуна, скоротити витрати паливних рідин, кількість вихлопів та зберегти ваші гроші допоможе регулярне використання якісної присадки. Придбати присадку в двигун ви можете в інтернет-магазині Автогранд, який залишається єдиним представником ВМПАВТО в Україні.

Присадка в двигун



 31.08.2021
 (573 переглядів)